Appartement met 2 slk en autostaanplaats


Prachtig appartement te huur in Zomergem, Lievegem! Dit stijlvolle verblijf bevindt zich op een ideale locatie, op wandelafstand van het bruisende centrum van Zomergem. Gelegen in een statige voormalige doktersvilla, geniet je niet alleen van de charme van het verleden, maar ook van moderne voorzieningen en een schitterende gemeenschappelijke tuin.

Het appartement zelf is doordacht ontworpen en straalt een overvloed aan natuurlijk licht uit, dankzij de lichtrijke leefruimte met een open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur om kookliefhebbers te bekoren. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een ruim terras, waar je kunt genieten van het buitenleven en heerlijke momenten kunt beleven.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin, koppel of als extra ruimte voor bijvoorbeeld een thuiskantoor. De badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche, waardoor je elke dag kunt beginnen met verfrissende momenten.

Binnen het omheinde domein van de voormalige doktersvilla is er een exclusieve autostaanplaats voor het appartement, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzamer leefmilieu, maar ook de energiekosten vermindert.

Dit prachtige appartement is in 2023 opgeleverd en biedt een perfecte combinatie van historische elegantie en hedendaags comfort. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een karaktervolle omgeving met alle moderne gemakken binnen handbereik. Neem snel contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

Het postinterventiedossier met bijhorend EPP verslag werd nog niet aan de eigenaars overgemaakt. 

Verhuurd.
  • 2 slaapkamer(s)
  • 65 m² bewoonbare oppervlakte
  • 1 badkamer(s)
  • 0 garage(s)

Appartement te huur te Lievegem

Financieel

Prijs Verhuurd.
Referentie VH Dekenijstraat III

Algemene info

Bouwjaar 2023
Staat nieuw
Garage Nee
Tuin Ja
Terras Ja

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte 65 m²

Ligging

Adres Dekenijstraat 34
9930 Lievegem

Omgeving

Zonetype Geen afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone
G-score A
P-score A
Signaalgebied Nee

Indeling

Woonkamer 21 m²
Keuken 8.7 m²
Slaapkamer 1 11.38 m²
Slaapkamer 2 7.25 m²
Toiletten 1

Energie

EPC Niet meegedeeld
Type verwarming vloerverwarming
Renovatieverplichting Nee

Downloads

Contacteer Inge



Interesse of vragen ?

0491 755 200
vastgoed@credofin.be
Molendreef 13, 9920 Lievegem

Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord