Appartement te koop te Beernem


Residentie De Berenpoort is een uniek nieuwbouwproject dat bestaat uit twee gebouwen met enerzijds 18 appartementen aan de Wingenesteenweg en anderzijds 14 appartementen aan de Sint-Amanduslaan. Voor wie wil wonen in een mooi en eigentijds project op een centrale ligging is dit een uitgelezen kans. En "mooi" is daarbij een goed gekozen woord want dit nieuw en stijlvol woonproject combineert tal van opvallende kwaliteiten die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. De Berenpoort staat garant voor wonen met uitstraling op een centraal gelegen en interessante plek. Architectenbureau Arcada heeft daarbij gekozen voor een doordacht ontwerp met een hedendaagse look en een natuurlijke feel.

Door te kiezen voor een aannemer met jarenlange ervaring staat de ontwikkelaar garant voor een verzorgde afwerking en zal het gebouw opgetrokken worden met kwaliteitsvolle materialen met zonnepanelen per appartement en in de keuken een werkblad in natuursteen. Al deze elementen samen zullen zorgen voor gezellige woningen die bereikbaar zijn voor ieders budget van jong tot oud. Door de scherpe lanceerprijzen zijn de appartementen ook bijzonder interessant als solide investering met een vast huurrendement.
Residentie De Berenpoort is gelegen in het commerciële hart van Beernem en heeft alles te bieden op wandelafstand qua winkels, openbaar vervoer, het station, de E40, enz....Beernem is al lang geen kleine gemeente meer met zijn 15.000 inwoners en heeft naast een bruisend verenigingsleven ook alles te bieden qua natuur en ontspanning aan de jachthaven en in het natuurdomein Bulskampveld. Ook culinair heeft Beernem heel wat leuke adresjes.

De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en zijn 79 tot 110m2 groot, exclusief terras of tuin. De autostaanplaatsen en garages zijn voorzien in de kelderverdieping.

AANKOOP MOGELIJK AAN 6% BTW


BEZOEK VRIJBLIJVEND HET MODELAPPARTEMENT: m. 0497 977 056 - hallo@stijnvoet.be

Contacteer ons vandaag nog voor verdere info en om jouw appartement te reserveren

€ 205,000


  • 0 slaapkamer(s)
  • m² bewoonbare oppervlakte
  • m² grondopp.
  • 0 badkamer(s)
  • 0 garage(s)

Hou me op de hoogte
Residentie De Berenpoort

Financieel

Prijs € 205,000
Btw stelsel Ja
Referentie NB1000

Algemene info

Staat
Verdiepingen 5
Garage Nee
Parking binnen Nee

Afmetingen

Gevelbreedte 25 m

Ligging

Adres Wingenesteenweg 60
8730 Beernem
Winkels op 10 m
School op 750 m
Openbaar vervoer op 10 m
Autosnelweg op 350 m
Sportcentrum op 1.5 Km

Indeling

Keuken Ja
Wasplaats Nee
Zolder Nee

Energie

EPC Niet meegedeeld
Type verwarming individueel

Stedenbouw

Bestemming Niet meegedeeld
Bouwvergunning Niet meegedeeld
Dagvaarding Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning Niet meegedeeld
Voorkooprecht Niet meegedeeld

Downloads

Contacteer IngeInteresse of vragen ?

0491 755 200
vastgoed@credofin.be
Molendreef 13, 9920 Lievegem

Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord